Als u een retailer bent die overweegt om een aangepast display-systeem te kopen om uw verkopen bij een glazen beurshow-stand te verbeteren, moet u beslissen of de juiste keuze voor u in de vorm is van een aangepaste weergavekast of stand. Niet alle glazen items zijn gelijk. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen die het kiezen van een stand versus een kabinet een verschil kan maken in uw verkoop op de show.

 

De meest voor de hand liggende reden dat het kiezen van een stand boven een kabinet prijs is. De standprijzen zijn aanzienlijk ingedrukt sinds de dagen van de videorecorder en dvd-speler. U betaalt meer geld voor een duidelijke kast Top versus een heldere acrylstandaard. Maar zelfs als u meer betaalt, bespaart u nog steeds geld. Je hoeft alleen de stands te huren bij de showcabines, wat aanzienlijk minder duur is dan kopen.

 

Hoewel het waar is dat u een veel kleinere selectie hebt op de beurzen, als u de tijd neemt om het juiste type glas voor uw weergavegebied te kopen, kunt u uw verkoop echt verhogen. Als u bijvoorbeeld een groot glasbeursweergave hebt, kunt u overwegen om een kubus- of hexagonale torenweergave-eenheid te huren. Het geeft u een hoge densiteit van het product om binnen een beperkte hoeveelheid ruimte weer te geven, maar u kunt nog steeds op een duidelijke manier aan uw producten aan uw klanten laten zien.

 

Als u een kleine of middelgrote handelshow hebt, overweeg dan een combinatie van glazen blokjes en zeshoekige torens om een impactvolle display-instelling te maken. Met de kubussen en hexagonale eenheden kunnen uw product vanuit verschillende hoeken worden bekeken, die het aantal mensen dat uw product kan bekijken. Tegelijkertijd heb je genoeg ruimte om te bewegen zonder in een muur te stoten.

 

Ten slotte kiezen veel bedrijven ervoor om aangepast glas voor hun cabines te gebruiken. Met Custom Glass kunt uw klanten uw producten zien op een manier die alleen jij kunt. Vaak worden aangepaste glaspanelen gemaakt om aan de afmetingen van de stand te passen, zodat uw klant kan zien welk type informatie ze bekijken. Naast het toevoegen van een aangepast aanraking, maakt aangepast glas een verschil in het uiterlijk van uw beurs.

 

Ongeacht het type beurshow-stand dat u besluit om aangepast glas voor te gebruiken, houd er rekening mee dat het effect uniek is. Als uw product in verschillende invalshoeken moet worden gezien, overweeg dan met het gebruik van een kubus torenweergave. Als uw product moet worden gemarkeerd, overweeg dan met het gebruik van een hexagonaal torenweergave. Als u een product wilt laten zien vanuit verschillende richtingen, overweeg dan om aangepaste glaspanelen te gebruiken. Elk van deze opties voegt een unieke aantrekkingskracht toe aan uw stand, die indruk zal maken op uw potentiële klanten wanneer ze ernaar kijken.

 

Glashandel :

  • 45 jaar vakervaring heeft van Glaswerken Vereecken NV de expert gemaakt in glaswerken.
  • Zowel binnenbeglazing als buitenbeglazing behoren tot onze expertise.
  • Bedrijven, particulieren, zelfstandigen en winkeliers worden door ons bediend.
  • Van nieuwbouw tot renovaties.

 

kosten hypotheekadvies – hypotheekadvies – kosten voor hypotheekadvies – gratis hypotheekadvies – hypotheekadvies aftrekbaar – hypotheekadvies ing – hypotheekadvies kosten – hypotheekadvies nederland – hypotheekadvies nl – hypotheekadvies online – hypotheekadviseur

Maatwerk glas voor alle toepassingen