In de oude dagen was het vrij gebruikelijk om binnendeuren te zien die scharnieren hadden en aan beide uiteinden openen. Dit maakte ze ideaal voor het openen van de deuren terwijl ze buiten stonden, of toen de deur een kier was. Bovendien openden veel binnendeuren met een pull-reeks. Dit was handig voor kinderen, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot de keuken zonder te hoeven wachten op volwassenen. Tegenwoordig wordt het echter algemeen beschouwd als het beste om buitenafdeuren te gebruiken voor binnendoeleinden, vooral als de deur zelf vaak zal worden gebruikt.

Ramen en deuren bestellen

Ja, je kunt nog steeds een buitendeur als een interieur gebruiken, hoewel er maar een paar praktische redenen zijn om dit te doen. Natuurlijk zijn buitendeuren nog steeds solide, ongeacht welk type ze zijn. Maar holle kernbinnendeuren zijn niet zo duurzaam als vaste kernbinnendeuren, hoewel ze veel duurder zijn. Als de kosten een grote factor zijn in uw beslissing om uw interieur of buitenkant te renoveren, dan zijn de buitendeuren misschien niet de juiste keuze. Aan de andere kant kunnen ze wat stijlvol ontwerp toevoegen aan een huis.

Terwijl de buitendeuren vast moeten zijn, moeten ze niet alleen vertrouwen op hun kracht voor hun bescherming. Immers, veel inbrekers doelwoningen met buitendeuren met zwakke sloten of gemakkelijk van buitenaf worden geopend. Als er een buitendeurenslot gemakkelijk is gebroken, overweeg dan om het te vervangen door een sterker, duurder model. Als u besluit uw slot te vervangen, is het echter belangrijk om te onthouden dat buitendeuren ook een goed vergrendelingsmechanisme moeten omvatten, zelfs als de buitendeuren alleen een slot aan de binnenzijde gebruiken. Een keyless entry-systeem is een goed idee voor buitendeuren, maar vergeet niet dat u ook een ingesloten deurslot moet installeren als deze als een binnendeur moet worden gebruikt.

Windows is een ander aspect van uw huis dat uw energie-efficiëntie kan beïnvloeden. Hoewel nieuwere, energie-efficiënte ramen een luxe lijken, de impact die ze kunnen hebben op uw energierekeningen en comfort kan worden overschat. Het is een goed idee om oude, drafty, ouderwetse ramen te vervangen door nieuwe moderne binnendeuren die energie-efficiënt zijn, maar het is ook een goed idee om uw ramen in de winter open te houden, vooral als uw huis is verdeeld in appartementen. Enkele van de meest energiezuinige ramen zijn die met dubbele ruiten van glas, terwijl anderen slechts één ruit van glas gebruiken. Zelfs als u nieuwe vensters koopt, hebben ze mogelijk nog steeds enkele reparaties nodig vanwege de leeftijd, dus overweeg deze reparaties als onderdeel van uw moderne interieurdeuren renovatieproject.

Loodgebaseerde verf is een populaire optie voor binnendeuren, hoewel deze verf een aantal nadelen heeft. Op lood-gebaseerde verf vormt een gezondheidsrisico bij gebruik aan de binnenkant van uw huis, en zelfs als uw buitendeuren geen ramen hebben, is het nog steeds mogelijk dat u in contact komt met op loodgebaseerde verf door uw handen aan te raken of te raken Bovendien is op lood gebaseerde verf niet eenvoudig te wassen en als uw buitendeur op loodgebaseerde verfbekleding heeft, kan het uw deuren daadwerkelijk beschadigen en verslechtering in de verf veroorzaken. Als u besluit om met een natuurlijk hout uit te gaan, zorg er dan voor dat u er een vlek erop plaatst om het te beschermen tegen de elementen.

De laatste overweging voor een binnendeurframe is het gewicht van de deur. Je exterieur deurframe neemt over het algemeen de grootste gewicht van een deel van je huis, dus je wilt ervoor zorgen dat je buitenkant van de buitenkant sterk genoeg is om het grootste deel van de kracht te weerstaan dat erop wordt toegepast. Je buitenkant van de buitenkant kan worden gemaakt van hout, vinyl of staal, en terwijl elk materiaal anders zal verwerken bij het toepassen van kracht erop, moeten alle soorten materialen het gewicht van de deur ondersteunen. Als u hulp nodig heeft voor het bepalen van welk type frame het beste is voor uw deur, raadpleeg dan een professionele aannemer. Hij weet wat uw opties zijn en in staat zijn om u de informatie te verstrekken die u nodig hebt om een beslissing te nemen.

 

Ramen en deuren bestellen